Damer vi beundrer!

Hver dag vender vi blikket udad og får så meget inspiration fra andre seje damer at vi synes det er på sin plads at dele det med jer.

Til at kickstarte vores business henter vi så mange tips og tricks fra de dejlige kvinder Mette Holdbæk og Pernille Melsted. De er super dygtige til det de laver, nemlig Business Bootcamp som vi indtil videre nyder godt af. De lærer os at produktudvikle og fintune vores produkter så de passer perfekt til jer. Og vi er så glade fordi vi bare ved at vi ender med at gøre jer glade.

Billedet her er lånt fra www.businessbootcamp.dk

Vi har også skyndt os at tilmelde os Julia Lahmes nyhedsbrev fordi hun bare ved hvordan man blogger og på bedste vis lærer hun os også hvordan vi allerbedst når ud til pressen. Hun er sej synes vi og vi snupper alle de råd vi kan komme i nærheden af.

Billedet her er lånt fra www.julialahme.dk

En anden sej kvinde er Louise Ertman, som startede Letz Sushi og ejer nu 5 lækre sushibarer i København og omegn. Hun kom hjem med en vision fra Australien om at vi skulle have ready to go sushi ruller i køledisken på sushibarer, men indså hurtigt at det var vi danskere ikke klar til, så hun finjusterede konceptet og det gør hun iøvrigt stadigvæk, så det nu er en af Københavns mest populære sushibarer. Vi elsker kvinder som Louise, som har en drøm og som udlever den!

Hvem beundrer du?

2 thoughts on “Damer vi beundrer!

  1. Jeg beundrer min elskede søster Annette Lindhard Jensin… For ca. 10 år siden rykkede hun og sin mand, mod det ukendte (for dem) Møn, for at starte et nyt liv op.
    3 børn, et kæmpe hus, en mand (ikke midst), en café, en skovretsurant samt et madsted på Møns Klint.

    Oveni en ellers så forhastet hverdag, gør hun det med stil – en kvinde der altid husker LV brillen på vej til fodboldtræning med sin søn…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.