Giv os din mening og vind 3 fine opbevaringsdåser!

Vi har designet tre fine dåser til dig.

Vi vil rigtig gerne høre hvad du kunne finde på at bruge dåserne til og hvorhenne de skal pryde dit hjem.

Hvis du smider en kommentar her så deltager du i  konkurrencen om at vinde enten tre dåser med dit yndlingsmønster eller en af hver dåse, alt efter hvad du ønsker. Vær opmærksom på at du først får din præmie midt i juli.

Vi trækker en vinder 25 juni

 

20 thoughts on “Giv os din mening og vind 3 fine opbevaringsdåser!

 1. Man kunne bruge dem til pasta, bønner, linser m.m. Eller til fyrfadslys. Eller til penge, hvis man da ellers havde nogle:-) Til nøgler og små ting som bare ligger og flyder

 2. Det er nogle rigtig flotte dåser. Jeg ville bruge sådan nogle dåser til tøjklemmer, sytråd og synåle, tændstikker, ligther, knækbrød, småbeløb fra forskellige rejser og fotos som endnu ikke er sat i album.

 3. De fine, flotte dåser passer til småting på puslebordet – og måske til hemmelige minder og kærestebreve…

 4. Flotte dåser, jeg ville vælge at putte skogrej og sætte den på en hylde i gangen, og hårprodukter , andet badeværelsesgrej for ordenens skyld, det samme med gavebånd, julekort, tape…

 5. Jeg ville bruge dem til særlige ting, jeg holder af og som Marvins leverpostejsfingre ikke skal i nærheden af…. eller til kvitteringer, jeg desværre bør gemme. Eller til dimser og dutter og småt brændbart… Eksklusive tebreve… kaffe fra Estate på Gl. Kongevej….sedler med særlige ønsker…fremmed valuta.

  De er smukke, Heidi.

 6. super flotte….
  jeg ville bruge dem på kontoret til mine tegne redskaber: farveblyanter, tudser, blyanter osv… og på badeværelset til plaster, vat, medicin og neglelak…

 7. Uhhh r den ik høj nok t SPAGHETTI. i årevis har jeg savnet en dåse til spaghetti hvor der ka være mere en pose. Den ville simpelthen vær så pæn i alle køkkener. Hvor mange litter ka den indeholde? Ka der være 2 kg havregryn. Det ville være en lifesafer. Mine store glas ka li præcis indeholde 1,5kg og så ligger der derefter sådan en ynkeli rest i en pose i en skuffe. Og til siadye men ikke mindst ville jg bruge den t mel. Godt med forakelige mønstre inden for d samme tema, så man v hvilken type mel der r i, iden labels eller andet 80’erne spass.

  • Du kommer med nogle super gode indspark. De her er ikke høje nok til en pakke spaghetti og der er vist heller ikke plads til 2 kg. havregryn. Men det skal vi nok sørge for at få med i en af de næste kollektioner, for hvem mangler ikke det?

 8. NEJ hvor er de fede! SÅ flotte farver og mønstre! Jeg ville bruge dem til the og slik og dimser og sytråd og frø fra haven. Alt muligt. Man kan aldrig få for mange dåser. Det er lige en præmie for mig 🙂
  Jeg ville bare have dem stående fremme, for smukheden.

  Og tak for din kommentar på min blog. Er jo bare min mening det der med give aways kontra konkurrencer. Folk er helt frie til at mene anderledes 🙂

 9. uuuhh de er fine…. min knapper og kantebånd er vokset ud af deres nuværende æsker og disse ville bringe lidt orden og bare være super fine i mit lille arbejdshjørne.
  smil fra mig,

 10. Uhh ville klart bruge dem på badeværelset til hårdimser, neglelakken/makeup og så vat i den sidste 🙂

  De er flotte

 11. Jeg synes, at sammenspillet mellem de 3 dåser er super fin – I like. Jeg vil helt klart bruge dem i køkkenet til at holde styr på kryderiposer, nødder, tebreve eller kaffe (så den kan holde sig frisk). Vil elske at åbne mine skabe og se jeres smukke dåser.

 12. Jeg kan rigtig godt lide alle tre dåser og ville have svært ved at vælge – men heldigvis ser de flotte ud sammen. Jeg ville bruge dem alle steder i hjemmet hvor der mangler orden… så måske skal der hentes et ekstra parti hjem. Håber min styler og føn kan være i en… det ville være helt perfekt. Go stil – helt enkelt.

 13. De er bare super flotte og vil passe perfekt i mit køkken. Jeg vil bruge dem til kaffe, bon’er, lidt slik og godt – og kunne også bruge lidt større dåser til morgenmad mv.

 14. Så flotte dåser :o) Jeg ville have dem stående fremme i mit nye hvide køkken. Det vil de pynte og samtidig matche stilen…. Jeg ville bruge dem til at opbevare the-breve, kaffe, kakao osv.

 15. Hej Damer. Så skulle vi trække vinderen af dåserne og vi fandt ud af at vi ville lægge tallene sammen i mit telefon nummer og dividere med 2. Men så opgav vi det og i et øjebliks oprigtig glæde over at I er kommet med så mange gode input til hvad dåserne kan bruges til, så vinder I allesammen et sæt dåser! Send en mail med navn og adresse til heidi@manostiles.com. Så snart vi modtager dåserne, så får tilsendt et sæt. Rigtig god sommer!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.